Inter vill värva Olivier Giroud

bet365
Inter vill värva Olivier Giroud

Jagar Arsenals anfallare

Arsenal kan släppa Olivier Giroud. Anfallaren jagas av Inter, enligt Transfermarketweb.

Inters anfallare Mauro Icardi har hamnat i bråk med klubbens supportrar. På grund av det ryktas spelaren kunna lämna Milano-klubben. Nu förbereder sig klubbens ledning för ett liv utan Icardi genom att jaga potentiella ersättare. En av dessa potentiella ersätta är ArsenalOlivier Giroud, uppger Transfermarketweb.

Fransmannen funderar på att lämna Emirates Stadium då han ser ut att ha tappat sin ordinarie plats i Arsenal. Spelaren har under den senaste tiden mest använts som inhoppare, vilket påstås göra Giroud sugen på att hitta en ny klubb. Inter hävdas hålla koll på situationen och vara redo att ta chansen att värva 30-åringen om den kommer.

Inter är dock inte den enda klubben som håller ögonen på den franska spelaren. Tidigare har det talats om att rivalen Juventus jagar spelaren och även Wolfsburg påstås vara intresserade av Giroud.

Anlände 2012

Giroud har spelat för Arsenal sedan sommaren 2012. Då lämnade han Montpellier i hemlandet för att flytta till Premier League. Under sin tid i England har anfallaren varit med om att vinna FA-cupen två gånger. Nu kan fransmannens tid i föreningen vara på väg mot ett slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply