Dramatiken fortsätter – förbereder bud på Zlatan

bet365

Deadline Day kan bli spännande i Zlatan Ibrahimovic-karusellen

Flera klubbar har jagat och även uppgetts vara oerhört nära Zlatan Ibrahimovic i sommar. Karusellen kan fortsätta ända in på Deadline Day eftersom Juventus skrapar ihop för att lägga ett sista bud.

Ryktena kring Zlatan Ibrahimovic har legat täta under hela sommaren. Zlatan har uppgetts vilja flytta från Frankrike och byta storklubb en sista gång under sin extremt framgångsrika karriär. Klubbar som Juventus, Milan, Real Madrid och outsidern Galatasaray har alla kopplats samman med supersvensken i sommar.

Både Paris Saint-Germain och Zlatan själv har dementerat att en eventuell flytt skulle bli av i sommar. Främst Milan och Silvio Berlusconi har flirtat med Zlatan, men utan något egentligt resultat. Men alla turer kring Zlatan är inte klara – Juventus uppges nämligen förbereda ett sista bud när Deadline Day närmar sig.

Ingen kontakt har inletts ännu

Enligt italienska Mediaset har Juventus börjat samla ihop sina resurser i hopp om att kunna presentera ett acceptabelt bud både för PSG och för Zlatan. Det kan dock dröja fram till Deadline Day till budet skickas till PSG vilket innebär att transferfönstrets sista dag kan bli den mest spännande ur svenska ögons syn på länge.

Zlatan tillbringade två säsonger i Juventus, 2004-2006, och han hann med att göra 23 mål i Serie A för ”Den gamla damen”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365