Arsenal och Liverpool med i jakt på Riechedly Bazoer

bet365
Arsenal och Liverpool med i jakt på Riechedly Bazoer
bet365

Stort intresse för Ajaxtalangen

Både Arsenal och Liverpool sägs vara intresserade av den unge talangen Riechedly Bazoer som för tillfället spelar i Ajax där han har slagit igenom stort och han har även redan debuterat i det holländska landslaget.

Riechedly Bazoer, eller ”den holländske Viera” som han också kallas, är vid blott 19 års ålder redan ganska eftersökt bland storklubbarna, där Arsenal och Liverpool rapporteras vara de som är mest intresserade enligt The Daily Mirror. Arsenal har redan haft ögonen på den unge talangen genom hela säsongen och Arsene Wenger har nu insisterat på att någon från Arsenal är närvarande på alla mittfältarens matcher.

Bazoer, som för tillfället spelar för Ajax i den holländska huvudstaden, är bara 19 år men 1.84m och har spelat i Ajax sedan november 2012 då han växlade klubb från rivalen PSV. Redan vid denna tidpunkten fanns det stort intresse från många Premier League klubbar, bland annat från Arsenal, Chelsea och Manchester City, men han valde att stanna i Holland. Han fick dock inte spela i A-laget förens efter hans 16:onde födelsedag. Under denna pågående säsongen sägs han vara i en imponerande form, med 6 mål på 51 matcher och han har redan spelat för det holländska landslaget. Han gjorde ett kort inhopp i en vänskapsmatch mot Wales för tre månader sedan.

Bazoer sägs vara en av de största talangerna från Eredivisie på många år och intresset för honom är stort. Arsenal skall enligt rapporter vara säkra på att kunna få mittfältarens underskrift men även Liverpool håller ett nära öga på situationen. Men även utanför Premier League finns det intressenter, så som Juventus, Napoli och Borussia Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply