Antonio Conte kan förstöra Manchester Uniteds planer

Antonio Conte kan förstöra Manchester Uniteds planer

Antonio Conte kan blanda sig in i jakten på spelare som United har på sin radar

Antonio Conte kan ta över Chelsea i sommar och enligt uppgifter har italienaren skickat en lista till Chelsea med spelare han vill värva.

Enligt Daily Star är Antonio Conte Chelseas huvudspår att ta över laget nästa säsong efter Guus Hiddink. Conte ska ha nobbat en förlängning med det italienska landslaget och börjat kurser för att lära sig engelska.

Nummer ett på Contes lista är fransmannen Paul Pogba. Antonio Conte ska vara väldigt intresserad att återförenas med sin gamla spelare han hade under sin tid i Juventus. Där skördade de framgångar med två ligatitlar på två år.

Fler spelare på Contes lista ska vara Atletico Madrids försvarare Jose Gimenez och Paris St-Germain duon Marco Verratti och Ezequiel Lavezzi.

Jose Mourinho som enligt uppgifter är klar som tränare för Manchester United nästa säsong, där han ersätter Louis van Gaal ska också vara väldigt intresserad av att värva Paul Pogba. Enligt uppgifter ska Mourinho få 350 miljoner pund att värva spelare för och fransmannen ska ligga högst upp på önskelistan. I så fall skulle det bli en andra sejour i Manchester, Pogba värvades som en jättetalang 2009 men lyckades inte ta en plats i United och 2012 värvade Juventus honom, där har han blommat ut och blivit en av världens mest eftertraktade spelare. 

Andra spelare som Manchester United tittar på är Neymar, Edinson Cavani, Thomas Muller och Raphael Varane.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply