Anfallaren nobbar Real Madrid – vill stanna i Juventus

Álvaro Morata vill stanna i Juventus

Säger till italienska Sky Sport att han endast tänker på att stanna i Juventus för att göra många mål och skörda framgångar.

Sen flytten från Real Madrid till Juventus har Álvaro Morata ryktats tillbaka till klubben där han debuterade som fotbollsproffs. Spanjoren har blivit allt viktigare för Juventus och i förra årets upplaga av UEFA Champions League såg han till att skjuta Juventus till final samtidigt som man slog ut Real Madrid. Den spanska ligajätten ska enligt flera medier under den senaste tiden ha en återköpsklausul på spelaren som i år sägs ligga på 30 miljoner euro, men även om den spanska huvudstadsklubben ska vilja köpa loss anfallaren är det inte säkert på att han vill flytta hem till sin hemstad.

– Jag tänker bara på att jobba för att vinna med Juventus. Jag vill göra många mål för mig lag och jag vill många många titlar. Det viktigaste är att spela och vinna, jag är tilllgänglig för laget och tränaren om de skulle behöva mig. Det viktiga är att ha många spelare på hög nivå som presterar för att göra det svårt för tränare att avgöra vem som ska spela eller inte.

Förra säsongen blev det totalt 13 mål för Álvaro Morata som spelat i Juventus sen säsongen 2014/2015.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365