Álvaro Morata vill stanna i Juventus – kan lämna för Real Madrid

Álvaro Morata vill stanna i Juventus - kan lämna för Real Madrid

Real Madrid vill köpa tillbaka Álvaro Morata – som vill stanna

I en intervju med Mediaset Premium sägs det att Álvaro Morata inte vilja återväda till Real Madrid nästa säsong.

Diskussionen kring Álvaro Moratas vara eller icke vara i Juventus verkar aldrig ta slut. Situationen har under den senaste tiden varit spänd då Real Madrid vill använda anfallaren som lockbete samtidigt som spanjoren själv har sagt att han gärna vill klara ut sin framtid så snabbt som möjligt för att veta var han ska köpa hus i sommar.

Spelaren har själv sagt att han inte vill behandlas som en handelsvara i sommar och vara en del av en övergång när Real Madrid kommer köpa in en storstjärna. Spelaren själv har dock inte mycket att säga till om och Real Madrid kommer med största sannolikhet att använda sig av återköpsklausulen som ligger på 30 miljoner euro. Juventus VD Guiseppe Marotta ser dock gärna att Álvaro Morata stannar på Juventus Stadium även nästa säsong.

– Vi vill behålla killen och måste diskutera det med Real Madrid. Han vill stanna i Juventus, men Real Madrid har uppenbarligen allt som krävs för att ändra hans uppfattning, säger han till Mediaset Premium.

Marotta kommenterade även en eventuell värvning av André Gomes från Valencia.

– Vi har inga sådana principiella mål, vi tittar bara på marknaden för att söka möjligheter. Det är inget enkelt att förbättra den här truppen, men vi kommer inte vara oförberedda, säger Marotta.

– Vår plan är att hämta in unga spelare, som Daniele Rugani. Vi kommer sedan försöka värva spelare med internationell erfarenhet, skapa den rätta mixen, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply