Liverpool förhandlar om Thomas Lemar

Liverpool förhandlar om Thomas Lemar

Thomas Lemar lämnar AS Monaco för Liverpool?

På söndagen kommer L’Equipe med uppgifter om att Liverpool ligger i förhandlingar med AS Monaco om ett köp av Thomas Lemar.

Till nästa säsong vill Liverpool bland annat värva en offensiv mittfältare för att förstärka den offensiva delen av laget som under de senaste säsongerna inte varit tillräckligt bra för att vara med i toppstriden. Många namn har nämnt när det kommer till vilka spelare som man bör värva till sommaren och nu kommer L’Equipe med uppgifter om att klubben ska ligga i förhandlingar med Thomas Lemar som denna säsong imponerat i Ligue 1 där han spelar i AS Monaco. Denna säsong har det blivit 24 matcher (19 från start) och fem mål från spelaren som även jagas av Bayern München.

Mateo Kovacic aktuell för Liverpool

Enligt spanska Defensa Central, som är baserad i Madrid, ska Liverpool även vara sugna på en annan kroat, nämligen Real Madrid-talangen Mateo Kovacic. Han har, precis som Perisic, representerat Inter, där han imponerade stort trots sin ringa ålder. Tre säsonger och 29 miljoner euro senare var han en Real Madrid-spelare. Han har representerat klubben sedan i somras, men han är inte helt nöjd med speltiden. Han vill inte agera så mycket inhoppare som han gör, och kan därför lämna för att få vara startspelare någon annanstans. Då ska Liverpool alltså visa sitt intresse, och de sägs förberede ett bud på honom för 30 miljoner euro.

På torsdag möter Liverpool spanska Villarreal i semifinal 2 i Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply