bet365

Juventus plan för att locka över Edinson Cavani

Juventus förbereder kontrakt för Edinson Cavani

Det är sedan tidigare känt att Edinson Cavani är missnöjd med sin situation i Paris Saint-Germain. Nu har Juventus gjort upp en plan för att locka över spelaren till Turin.

Det har gått tre år sedan Edinson Cavani lämnade Napoli för miljardsatsande Paris Saint-Germain. Men tiden hos Ligue 1-mästarna har inte varit som uruguayanen hade tänkt sig, då speltiden varit knapp med tanke på konkurrensen av Zlatan Ibrahimovic. Dessutom har tränare Laurent Blanc öppet kritiserat anfallarens beteende vilket förvärrat situationen. Nu ser han ut att lämna PSG efter säsongen, där Juventus pekats ut som den främsta kandidaten till hans signatur.

Erbjuder liknande kontrakt som Tévez?

Nu skriver Tuttosport att Juventus gjort upp en plan för att locka över 29-åringen till Serie A-klubben. Planen innebär att man tänker använda sig av samma lönestruktur och summor som man gjorde när man värvade Carlos Tévez från Manchester City. Cavani kommer då att erbjudas en årslön på 5,5 miljoner euro samt en rad lukrativa bonusar som gör att han kan tjäna upp till 20 miljoner euro under tre års tid. Det är dock fortfarande en rejäl bit ifrån vad spelaren tjänar i den franska huvudstaden, där årslönen ligger på omkring tio miljoner euro.

Möjlig bytesaffär mellan PSG och Juventus

En annan möjlighet för att få till en övergång är att erbjuda Mario Mandzukic i motsatt riktning, dvs. att han lämnar Juve för spel i PSG. Kroaten kommer närmast från Atlético Madrid men har inte riktigt hittat rätt ännu under Massimiliano Allegris ledning, därför kan en flytt från Italien bli aktuell för hans egen del.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply