bet365

”Roma och Napoli favoriter”

Marchisho om favoriterna efter Juventus usla inledning

Serie A-tabellen har börjat forma sig och enligt Juventus-mittfältaren, Claudio Marchisio, är Napoli och Roma favoriter att vinna Scudetton just nu.

Det går trögt för Juventus i den italienska ligan i år. Efter att ha vunnit Serie A tre säsonger i rad ser man nu ut att ha tappat titelchanserna efter bara åtta omgångar då man har skrapat ihop nio poäng.

Även AC Milan har det fortsatt tungt. Det har till och med gått så tufft att den nye tränaren riskerar att få lämna klubben inom kort.

”De är favoriterna”

I Juventus frånvaro är dock mittfältaren Marchisio säker på vilka som kommer ta hem ligatiteln i år istället.
– Favoriterna just nu? Roma och Napoli, helt klart. Det är sant att Fiorentina har inlett säsongen bra, men det återstår att se om de klarar av att hålla samma form säsongen ut, säger spelaren.

Däremot vill inte Marchisio hålla med om att Juventus chanser till att vinna Scudetton är borta.

Har inte gett upp än

– Vi må ligga en bit efter toppen i dagsläget, men vi får inte heller glömma att det är 30 omgångar kvar. Det är 90 poäng att spela om. Vi tar match för match sen får vi se hur det slutar, säger mittfältaren.

I Champions League har det annars gått bra för Turin-klubben men igår kom första poängtappet hemma mot tyska Mönchengladbach. Juventus leder dock fortfarande gruppen en poäng före Manchester City och fyra poäng före spanska Sevilla.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365