bet365

Manchester City kan straffas av UEFA

Supportrarnas burop kan göra att UEFA straffar Manchester City

När Manchester City tog emot Sevilla i Champions League under onsdagen valde stora delar av publiken att bua under hela Champions League-hymnen. Det gör att UEFA kan straffa Manchester City.

Det händer alltid något runt Manchester City. Om det inte är nya tränare som uppges vara överens med klubben så kan det vara motståndare som säger att det är världens bästa lag innan matchen ens är spelad. Manchester City vann dock med 2-1 mot Sevilla efter ett avgörande av Kevin De Bruyne på övertid, men i efterhand är inte alla rubriker lika positiva.

Manchester City har ständigt buat under Champions League-hymnen sedan UEFA straffade klubben för att man hade brutit mot deras Fair Play-regler. Så var även fallet mot Sevilla och tidigare har inte UEFA straffad Man City eller vidtagit några anmärkningsvärda åtgärder. Men nu är Man City anmälda till UEFA.

Matchdelegaten anmäler klubben

Det är UEFA:s matchdelegat Geir Thorsteinsson som var på plats på Etihad Stadium mot Sevilla som har beslutat sig för att skicka in en anmälan till UEFA. En utredning väntas öppna inom kort och Man City kan mycket väl få ett straff, troligtvis böter, om man anses vara skyldiga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply