Real Madrids James Rodriguez kan gå till Juventus i januari

Italiensk press: Han ansluter sig i januari

Colombianen James ryktas bort från Real Madrid och kan komma att spela för Juventus redan efter januari-fönstret.

Efter utebliven speltid för ”los blancos” har James Rodriguez nu uppgetts tröttna på situationen. Mittfältaren, som anslöt sig till Madrid-klubben från Monaco sommaren 2014 har inte lyckats infria de höga förväntningarna han hade på sig och nu kan han komma att lämna.

Enligt italienska Corriere dello Sport är James besviken på Zidane för att ha fått för få starter i Real Madrid, något som gjort att Juventus hört av sig. Enligt samma tidning ska ”den gamle damen” nu vara redo att lägga ett bud på mittfältaren redan i januari.

Visat intresse tidigare

Det är dock inte första gången som Juventus visar intresse för den colombianska fotbollsspelaren. Redan i somras, då Pogba lämnade för Manchester United, var Serie A-giganten ute efter att signera sydamerikanen – men fick då nej av Real. Nu ska dock Real Madrid, som även kan tappa Isco till Tottenham, enligt spanska Marca kunna tänka sig att släppa sin mittfältare.

Marca bedömer även ryktena från italienska Corriere dello Sport som sannolika då tidningen har goda förbindelser med Real Madrid och framför allt klubbens president Florentino Perez. Vad Real Madrid begär i övergångssumma för James är inte klart, men det kan komma att bli en rejäl miljonvinst för huvudstadsklubben från Madrid om affären går igenom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply