Leonardo Bonucci nära Manchester City

Leonardo Bonucci nära Manchester City

Sägs ha kommit överrens

Under en längre tid har rykten gått kring Italiens och Juventus stadige innerförsvarare Leonardo Bonucci och nu ser det ut som att klubbdestinationen står klar och det bli Manchester City och Pep Guardiola.

Leonardo Bonucci är sedan en tid tillbaka ständigt ihopkopplad med en flytt till England och Premier League. Chelsea var väldigt intresserade av försvararen och sedan kom Manchester City, som väldigt gärna ville värva försvarsspelaren och därför ville se till att det blev så.

Goal skriver att de chanserna för att de lyckas ro hem försvarsspelaren inte ser alltför dumma ut för Manchesterlagets räkning. Rapporter under lördagen menar på att försvarsspelaren har kommit överrens med City om en transfer. Redan sedan i torsdags skall hans agent Alessandro Lucci vara på den brittiska ön för att sköta förhandlingarna.

Citys nye tränare Pep Guardiola sägs med detta vilja signalisera, att han var beredd att ro hem mittbacken till varje pris, och lyckades också med det. Juventus sägs först ha fått ett erbjudande på över 45 miljoner euro tidigare i veckan, något som de avböjde. Även när Juve redan hade förkunnat att Bonucci inte var tillgänglig för försäljning, så ville City lägga ett bud till och erbjöd 60 miljoner euro för den italienske försvararen.

Juve skulle kunna vara svaga för ett sådant erbjudande. Intresset från Chelsea, med Bonuccis landslagstränare Antonio Conte som numera skall träna Chelsea, sägs ha svalnat och Londonklubbens uppmärksamhet är någon annanstans. Bonucci har ett kontrakt hos Juve till 2020 och spelar redan i klubben sedan 2010, vilket innebär att han har varit med och vunnit varenda en av de fem senaste ligatitlarna som klubben tagit hem.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply