Juventus jagar N’Golo Kante

Juventus jagar N'Golo Kante

Vill värva Leicesters succéman

Enligt Daily Mirror vill Juventus värva Leicesters N’Golo Kante.

N’Golo Kante har fått sitt stora genombrott och har haft en fantastisk säsong i Premier League. På grund av detta är ett antal klubbar intresserade av att värva fransmannen. Bland annat har det sagts att Arsenal vill värva N’Golo Kante och att Paris Saint-Germain vill värva N’Golo Kante. Nu ger sig ännu en klubb in i jakten på spelaren.

Den här gången handlar ryktena om Juventus. De italienska mästarna är intresserade av att värva Kante och har börjat att kolla upp möjligheterna för att göra just det, uppger Daily Mirror. Ryktena säger att den italienska klubben tror att fransmannen har en utköpsklausul på 20 miljoner pund i sitt kontrakt med Leicester, även om detta inte har bekräftats av serieledarna i Premier League.

Förutom JuventusArsenal och PSG är även Chelsea och Real Madrid sugna på att locka till sig Leicesters succéman. Det mesta talar alltså för att det blir en intensiv jakt på spelaren under sommarens transferfönster.

Kante anlände till den engelska klubben under sommaren 2016 då han lämnade Caen. Efter en säsong i Leicester kan det redan vara dags för ett nytt klubbyte för den franska mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply