Officiellt: Inter sparkar Frank De Boer

Officiellt: Inter sparkar Frank De Boer
bet365

Inter gör sig av med Frank De Boer

Frank De Boers tid i Inter har varit kort men inte särskilt lyckad. I dag bekräftades det som många den senaste tiden spekulerat om – holländaren får sparken från jobbet. 

En tolfte plats i Serie A och flera mindre lyckade insatser i Europa League har varit Frank De Boers facit sedan han tog över som tränare för Inter inför den här säsongen. I dag bekräftar den italienska klubben på sin hemsida att den före detta Ajax-tränaren får sparken från jobbet.

”Inter kan idag meddela att klubben går skilda vägar med Frank De Boer. Inter Primavera-tränaren Stefano Vecchi tar temporärt över som tränare inför A-lagets Europa League-möte med Southampton på torsdag. Inter vill tacka Frank och hans tränarstab för den här tiden.”, skriver Inter på sin hemsida.

Förre Laziotränaren favorit att ta över

Inter väntas snart presentera en ny ersättare. Sedan tidigare har den före detta Laziotränaren Stefano Pioli pekats ut som en eventuell ersättare. Pioli står för tillfället utan tränarjobb efter att ha fått sparken från Romklubben i våras. Men som Inter skriver på sin hemsida blir det alltså ungdomstränaren Stefano Vecchi som tar hand om träningarna tills det nya namnet är klart.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply