Uppgifter: Inter vill hämta in Alexis Sanchez till sommaren

Uppgifter: Inter vill hämta in Alexis Sanchez till sommaren

Alexis till Inter?

Chilenaren som inte ser ut att fortsätta i Manchester United finns på Inters önskelista till sommaren.

Alexis Sanchez blev i dagarna utsedd till Manchester Uniteds sämsta värvning efter att Sir Alex Ferguson lämnat klubben. Chilenaren kom som en storvärvning från Arsenal men har floppat totalt efter att ha dragit på sig den röda United-tröjan. Det är inte bara prestationerna som gjort folk upprörda, även spelarens lön på drygt 500.000 pund i veckan har gjort att många både fans och spelare väckt känslor på flera plan och nu ser Alexis ut att lämna Old Trafford.

Enligt brittisk press ska United ha tagit beslutet att sälja chilenaren till sommaren och en klubb som gärna vill se Alexis i deras tröja den kommande säsongen är Inter. Italienarna ska förbereda ett bud på spelaren som han får ta ställning till. Det är The Independent som skriver att den svartblåa klubben inom kort kommer att erbjuda ett kontrakt till spelaren men att han kommer få gå ner väldigt mycket lön om han lämnar för spel i Serie A.

Manchester United är väldigt benägna att göra sig av med den före detta FC Barcelona-spelaren samtidigt som Inter vill förstärka anfallet till den kommande säsongen.

Alexis Sanchez har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba överens med Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply