Roma värvar Becker om Wojciech Szczesny återvänder till Arsenal

Becker blir Romas målvakt om Szczesny lämnar

Roma har för tillfället den inlånade Arsenal-målvakten Wojciech Szczesny mellan stolparna. Om polacken väljer att gå tillbaka till Arsenal efter säsongen förbereder man sig nu för framtiden, då man ska hålla preliminära förhandlingar med brasilianske Becker.

Den här säsongen är det Wojciech Szczesny som står mellan stolparna för AS Roma, men frågan är vem som gör det nästa säsong. Polacken är nämligen inlånad från Arsenal, där veteranen Petr Cech vaktar målet för tillfället. Låneavtalet går ut efter säsongen, men Roma har ingen köpoption vilket gör att man måste förhandla fram en affär då med Arsenal.

Kan tappa Szczesny

Som det ser ut nu kommer inte Szczesny att stanna i Roma, då 25-åringen är fast besluten att återvända till Arsenal enligt TalkSPORT. Han ska vilja vara förstamålvakt för Londonklubben, som är det lag han spelat i sedan han var 15 år gammal och som tog hand om honom när han drog på sig en riktig skräckskada. Szczesny bröt nämligen båda armarna samtidigt, vilket är en tuff skada för målvakter att komma tillbaka från.

Becker ersätter?

Enligt TalkSPORT så ska Roma inleda preliminära samtal och förhandlingar med ersättaren för att vara på säker mark om det nu skulle bli aktuellt med en sådan. Det är brasilianske Becker som ska vara namnet som toppar önskelistan. 23-åringen har imponerat för Internacional och fick debutera för det brasilianska A-landslaget i oktober.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply