West Ham förbereder bud på Mario Gomez

Mario Gomez kan vara på väg till Premier League

West Ham jagar ersättare till Diafra Sakho, som väntas lämna för West Bromwich. Nu uppges man förbereda ett bud på Fiorentinas Mario Gomez.

Diafra Sakho ser ut att lämna West Ham för spel i West Bromwich inför kommande säsong. Därför är man i full gång med att hitta en duglig ersättare till anfallaren. Förstavalet sägs vara AC MilanCarlos Bacca, som man sedan tidigare ska ha suttit i förhandlingar med. Man har däremot inte nått en slutgiltig överenskommelse vilket gjort att man fortsatt spana in möjliga nyförvärv. Även André Ayew från Swansea har varit på klubbens radar, där man lagt bud på 20 miljoner pund för hans tjänster – utan resultat.

Värvar tysk landslagsman?

Nu skriver Daily Mirror att West Ham istället ställt in siktet på Mario Gomez, 31. Den tyske landslagsanfallaren var utlånad till Besiktas förra säsongen där han gjorde stor succé, men valde att lämna den turkiska klubben med tanke på oroligheterna i landet. För närvarande är han därför tillbaka i Fiorentina, men förväntas lämna innan transferfönstrets stängning. Serie A-klubben är beredda att lyssna på bud som överstiger 7 miljoner pund för spelarens tjänster, då budgeten blivit en aning ansträngd på grund av hans lön.

West Ham uppges vara redo att betala prissumman som krävs för att köpa loss målsprutan, men lär få hård konkurrens på marknaden. Gomez har nämligen jagats av Borussia Dortmund under en längre tid, och tyskarna lär inte vika ner sig i ett eventuellt budkrig för att locka till sig veteranen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply