Sevilla vill ersätta Bacca med Immobile

Ciro Immobile har utsetts till Carlos Baccas ersättare i Sevilla

Carlos Bacca var Sevillas stora målskytt förra säsongen med 20 fullträffar i ligan. Nu är han såld till Milan och Sevilla har sett ut Ciro Immobile som ersättare.

När Sevilla köpte Carlos Bacca från Clüb Brugge sommaren 2013 hoppades på att man hade fått en målskytt av rang efter colombianens 28 mål på 45 framträdanden i Belgien. Första säsongen gick bra för Bacca med 14 mål i La Liga. Det var först under den andra säsongen som han exploderade med 20 mål för sitt Sevilla.

Bacca fick direkt mängder av större klubbar efter sig och valet föll på Milan som pungade upp rund 300 miljoner kronor för 28-åringen. Bacca ska nämligen vara en av nycklarna mot Milans satsning mot toppen efter ett antal år på dekis. Frågan för Sevilla blev hur man ska ersätta en av sina absolut bästa spelare och sin främsta målskytt.

Immobile kan köpas loss från Dortmund

Ciro Immobile har inte haft en lyckad sejour i Borussia Dortmund. På sina 20 ligamatcher har italienaren endast gjort 3 mål, ett oerhört svagt facit för Immobile som gjorde dundersuccé i Torino säsongen innan det. Sevilla verkar dock strunta i Immobiles dåliga resultat i Italien och man vill ha honom som ersättare till Bacca.

Enligt Estadio Deportivo har Sevilla redan lagt ett bud på 10 miljoner euro, ett bud som har förkastats. Dortmund uppges vilja ha 12 miljoner euro för att släppa sin italienska flopp.

Även Fiorentina ska vara på jakt efter Immobile men inget bud ska ha lagts fram än från Florens-klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply