PSG värvar från Tottenham

Benjamin Stambouli väntas presenteras för PSG inom kort

Paris Saint-Germain har inte varit lika aktiva på transfermarknaden som vi gjort oss vana vid de senaste säsongerna. Nu har man iallafall gjort klart med ett nyförvärv inför den kommande säsongen. Enligt tränare Laurent Blanc kommer Tottenhams franske mittfältare Benjamin Stambouli att presenteras inom kort.

Paris Saint-Germain har legat lugnt på transfermarknaden hittills under sommaren. Men nu ser det ändå ut som att man öppnar plånboken. Enligt tränare Laurent Blanc är Tottenhams mittfältare Benjamin Stambouli klar för klubben. Blanc säger  till franska Le Parisien att franske Stambouli kommer att ansluta till klubben under måndagen.

– Benjamin Stambouli kommer definitivt ansluta sig till oss under måndagen. Han måste göra läkarundersökningen och när han klarat den är han en av oss. Tekniskt sett skulle han kunna spela med oss mot Fiorentina på tisdag men han måste träna med laget innan, säger Blanc till Le Parisien.

Stambouli kom till Tottenham från Montpellier under förra sommaren efter en stark säsong bakom sig i den franska klubben. Väl i Tottenhamn blev det ingen succé och totalt blev det bara 12 Premier League-framträdanden för 24-åringen. Men i Frankrike har fransmannen fortfarande ett gott rykte vilket ska ha gjort att PSG ska ha nappat. Laurent Blanc har tidigare sagt att det är främst bredden på truppen som måste förstärkas.

Enligt rapporter kommer Paris Saint-Germain få betala 6 miljoner pund till Tottenham för Stambouli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply