bet365

Inter ansluter sig till Liverpools mittfältsjakt

bet365

Inter ryktas vilja knyta till sig Fabio Borini lagom till årsskiftet, men verkar ha satt upp en reservplan ifall Borini-affären inte skulle gå igenom. 

Sedan länge har Liverpool jagat Evgen Konoplyanka, men ser troligen ut att vänta ut ukrainarens kontrakt som löper ut i slutet av juni 2015. I januari blir 25-åringen tillgänglig för kontraktsdiskussioner som sedan kan mynna i att Konoplyanka lämnar Dnipro nästa sommar. Med tanke på att Konoplyanka i så fall skulle kunna värvas gratis verkar Inter ha intresserat sig för ukrainarens tjänster. Utöver Inter och Liverpool rapporterar Tuttosport att både Fiorentina och Wolfsburg skall ha ett visst intresse för Konoplyanka. 

Med tanke på Konoplyankas låga prislapp kan en handfull klubbars intresse tillkomma med tiden och om Inter skulle gå lottlösa från budkriget skall intresse för ytterligare två spelare från östra Europa finnas. Landsmannen Andriy Yarmolenko skall också vara intressant, men ukrainarens kontrakt med Dynamo Kiev löper ut först sommaren 2016 så någon bosmanövergång är det inte på tal i det fallet. 

Till sist finns även intresse för hårdskjutande Balazs Dzsudzsak som håller till i Dynamo Moskva. Ungraren skulle kunna vara en snabb utväg då hans kontrakt löper ut så snart som i december. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply