De Rossi och Florenzi missar derbyt

bet365

Två tongivande spelare kan missa Rom-derbyt

Daniele De Rossi kommer att missa Rom-derbyt på söndag medan Alessandro Florenzi eventuellt kan sitta på bänken.

Två av Romas viktigaste spelare, Daniele De Rossi och Alessandro Florenzi, ser ut att missa det viktiga Rom-derbyt den kommande söndagen. Det är redan klart att den förstnämnde kommer missa matchen då han inte hinner återupphämta sig från sin skada. Florenzi däremot kan, om han har tur, sitta på bänken. Men det finns stor risk att även han får se matchen från läktaren.

Båda spelarna skadade sig under den senaste matchen mot Bayern Leverkusen i Champions League, en match som italienarna dock vann efter att ha tappat 2-0 till 2-2 för att i slutminuterna sätta 3-2 på straff. Resultatet innebär att Roma kan säkra avancemanget till åttondelsfinal om Bayern Levekusen förlorar sina hemmamatch mot Barcelona och det italienska huvudstadslaget vinner sin hemmamatch mot Bate från Vitryssland.

Stark säsongsinledning

I ligaspelet har Roma öppnat bra och de ligger trea, en poäng efter Fiorentina och Inter. Och det var just Milano-laget som besegrade Roma senast då de övertog serieledningen.

För Lazios del har det också sett bra ut då de ligger sjua, sex poäng efter toppen. En seger för dem är dock, i princip, ett måste för att inte Scudetto-drömmarna ska glida allt för långt ifrån.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply