bet365

Agenten: ”Salah snart klar för en ny italiensk klubb”

Stjärnan fortsätter i Serie A – men inte i Fiorentina

Vårens stora succélån i Serie A, Mohamed Salah kommer att fortsätta sitt äventyr i Serie A. Chelsea-spelaren kommer däremot inte att spela för Fiorentina i höst, bekräftar agenten.

Efter en halvdan höst i Chelsea för stjärnan Mohamed Salah stod det klart i januari att den tidigare Basel-spelaren skulle spendera våren i Serie A-klubben Fiorentina, som i samma veva släppte Juan Cuadrado till The Blues. I Italien blev det stor succé för spelaren och därför har det varit på tal om en vidare vistelse i Florens för stjärnan.

”Salah till ny klubb inom kort”

Nu har däremot agenten bekräftat att spelaren inte kommer att spela för Fiorentina i höst. Ett möte mellan spelaren, hans representanter och klubben har nämligen resulterat i ett negativt beslut från spelarens håll. Däremot är det på tapeten att spela vidare i den italienska högstadivisionen.
– Vi har fattat beslutet att inte stanna i Fiorentina. Salah kommer inom kort att flytta till en annan italiensk klubb, säger agenten Ramy Abbas till Firenzeviola.it.

Den egyptiske stjärnan, som fortfarande tillhör engelska storklubben Chelsea, stod för nio mål på totalt 26 matcher förra säsongen för la Viola, och intresse ska finnas från den italienska storklubbarna Milan, Inter och Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply