De Jong: ”Stannar jag? Vi får se…”

bet365

Milan har återigen en svag säsong i Serie A och riskerar att missa Europa-spel för andra säsongen i rad. Managern Filippo Inzaghi är hårt kritiserad och mycket talar för att den forne målkungen tvingas lämna managerposten senast efter säsongen.

Ytterligare en profil som kan vara borta från San Siro nästa säsong är mittfältaren Nigel de Jong. Den holländske mittfältsgeneralen sitter på ett avtal som löper ut efter säsongen. Uppgifter har dessutom länkat stjärnan till Manchester United.

– Det är något för journalisterna, säger dock De Jong om transferupppgifterna till MilanNews.

– Vi får se hur det blir nästa år. Jag har pratat med direktörerna, precis som min manager. Vi får se hur det blir, kommenterar spelaren gällande kontraktssituationen.

Holländaren kommenterade även situationen i klubben och slog fast att alla är ansvariga till den hittills misslyckade säsongen för Rossoneri.

– Tränaren är ansvarig, men även vi spelare. Vi måste växa. Den här perioden är inte bara svår för oss, utan också för klubben och fansen. Det är inte som förra året, vi har förlorat poäng och vi måste växa igen. Det är så fotbollen är, negativitet är bara en annan del av fotbollen, men som jag sade tidigare så måste vi växa i kvalitet, säger mittfältaren och tillägger:

– Det är fortfarande 12 matcher kvar.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365