Stephan El Shaarawy tillbaka till Serie A – nära AS Roma

Stephan El Shaarawy tillbaka till Serie A - nära AS Roma

El Shaarawy nära AS Roma?

Enligt FourFour Two är AS Roma nära att göra klart med AC Milans 23-årige anfallare Stephan El Shaarawy som är utlånad till AS Monaco.

Stephan El Shaarawy är nära att skriva på för AS Roma, det bekräftar AC Milans sportchef Adriano Galliani för italienska Sky Sports. Spelaren är för närvarande utlånad till AS Monaco där det inte blivit någon större succé och det mesta tyder på att spelaren kommer att flytta tillbaka till San Siro till sommaren, för att därefter börja spela i Roma.

– Jag ser inte Stephan El Sharaawy som en Roma-spelare. Det är ännu inte klart om han kommer att återvända till Milan eller inte då Monaco har ett lån med köpoption. Vi får se hur det blir men jag skulle säga att förhandlingarna har gått längre mellan oss och Roma än vad de gjort mellan oss och Monaco. En flytt till Roma skulle betyda ett lån med köpotion, säger Galliani till italienska Premium Sport.

23-åringen slog igenom i AC Milan redan 2011, vid 18 års ålder och såg ut att bli en av Italiens bästa anfallare. Skadeproblem och formsvackor har dock gjort att anfallaren inte riktigt kommit upp till den nivå som de flesta förväntat sig och nu vill han prova lyckan genom att lånas ut till Roma.

UPPDATERING: Bilder på El Shaarawy har läckt ut där han tränar med Roma. Ingen av klubbarna har dock bekräftat affären än.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply