Higuain klar för rivalen

Higuain klar för rivalen

Storstjärnorna byter plats – affären bekräftad

Det tog sin tid, men nu är alltså Gonzalo Higuain klar för Milan – samtidigt som Leonardo Bonucci går i motsatt riktning. Det här i en bytesaffär som framför allt kom till för att låta Higuain slippa stå i skuggan av Cristiano Ronaldo.

Med den förre Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo i laget som kommer de allra flesta spelarna i Juventus, inte minst de offensiva spelarna i laget.

Det här är därför en anledning till varför argentinaren Higuain nu valt att byta lag. I en bytesaffär kommer bland annat han och Bonucci att byta lag inför den kommande säsongen.

Först lån – men kan bli köpt

MER SPORT: Odds EM i friidrott

Samtidigt som det blir en slags flykt för Higuain så gör även Juve en helt okej deal. Med tanke på att de redan värvat bra offensiv så får de nu in en bra defensiv balans. Det samtidigt som Leonardo Bonucci får chansen att återvända till sitt förra lag.

I affären ingår Gonzalo Higuain som ett lån, med det kan komma att bli en permanent affär. Skulle AC Milan, som verkligen är i behov av bra resultat på planen, vilja behålla den argentinske landslagsmannen så får de köpa loss honom under nästa sommar om de vill.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply