bet365

AC Milan utmanar om Silvan Widmers underskrift

AC Milan utmanar om Silvan Widmers underskrift

Flera storklubbar intresserade

Enligt italienska rapporter skall AC Milan ha anslutit till en hop av redan intresserade klubbar som håller ögonen på Udineses Silvan Widmer, som kan komma att lämna klubben i vinterns transferfönster.

AC Milan håller enligt italienska rapporter ögonen på ligakonkurrenterna Udineses högerback Silvan Widmer, detta skriver TMW. Den schweiziske försvararen har en hel hop av intresserade klubbar efter sig, som mer än gärna skulle vilja ha 23-åringens underskrift. Bland annat ryktas Inter Milan, AS Roma och Manchester City alla ha ett intresse av försvararen, som för närvarande står under kontrakt med Serie A-klubben Udinese fram till juni 2020. Dock har ryktesgångarna hintat om att försvararen kan komma att lämna redan i januari, detta för en summa av dryga 13 miljoner euro.

Widmer började sin karriär i schweiziska Aarau, där han spelade från 2011 till 2013, innan han värvades av Udinese för en okänd transfersumma. Efter sin tid i Aarau såldes han även till La Liga-klubben FC Granada, där han sedan blev tillbakalånad till Aarau, innan han gick till Serie A 2014. Den här säsongen drabbades han av ett nyckelbensbrott vilket har hållit honom borta från spel under ett antal matcher, men i normala fall är han en startspelare i Udineses elva. Han har redan bidragit med fyra stycken assist på 11 spelade matcher. Widmer har även fått representera Schweiz på a-landslagsnivå och fått några minuter på plan i sin landslagsdress.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply