Chelsea lägger bud på Radja Nainggolan

Chelsea lägger bud på Radja Nainggolan

Är bestämda med att de vill värva honom

Chelsea är beredda att lägga sitt tredje bud på Romas centrale mittfältare Radja Nainggolan nu i veckan, efter att ha fått sina två tidigare avvisade och de är beslutna om att få affären att gå igenom.

Chelsea är intresserade av Romas mittfältare Radja Nainggolan. 28åringen representerar Belgien i landslagssammanhang och är en del av Belgiens EM-trupp som igår slog Ungern för att kvalificera sig för kvartsfina och motståndarna i den matchen blir Wales, som har gjort ett starkt intryck under turneringen. Nainggolan har gjort det bra, började första matchen på bänken men fick tack vare Moussa Dembeles skada starta i de övriga matcherna och avgjorde Belgiens möte med Sverige genom sitt mål.

The Mirror rapporterar att Chelsea skall vara villiga att lägga sitt tredje bud på mittfältaren nu i veckan. De två tidigare buden har avvisats från Romas sida då de anser att det handlar om för lite pengar. Roma kräver ungefär 31 miljoner pund för Nainggolan. Londonklubben skall dock inte vara avskräckta utan är bestämda med att de vill komma fram till en överenskommelse för mittfältaren.

Inkommande tränaren Antonio Conte sägs vilja sätta Nainggolan på Chelseas mittfält tillsammans med Premier Leaguemästaren och franske stjärnan N’Golo Kante, som har en utköpsklausul på 20 miljoner pund i sitt kontrakt. Romatränaren Luciano Spalletti är dock övertygad om att Nainggolan kommer  stanna i Italien och menar på att mittfältaren har gett honom sitt ord att han kommer fortsätta jobba med honom. Klubben sägs vara beredda att erbjuda Nainggolan ett nytt kontrakt som håller honom kvar i klubben. Nainggolan själv vill dock inte säga någonting om hur hans framtid ser ut.

– Jag vet inte hur min framtid kommer se ut, men jag kan säga att jag är lycklig där jag är, sade mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply