Israel spelade ut Luxemburg

Israel rivstartade matchen mot Luxemburg genom att göra 0-1 i den fjärde minuten genom Maharan Radi. Israel släppte inte in Luxemburg och fortsatte att skapa chanser. Endast åtta minuter efter matchens första mål fick de in ett andra genom Eden Ben Basat. Bortalaget var dock inte klara där och fick in ytterligare ett mål i den 27:e minuten genom Tomer Hemed.

Den andra halvleken startade likt den första med en enorm press från Israel. Luxemburg hade förvånansärt svårt att ta sig in i matchen och lät Israel styra matchen åt det hållet de ville. Israel kunde innan matchens slut utöka ledningen ytterligare tre gånger om och vann till slut med 0-6.

Israel har med det reparerat sin målskilland från krossen mot Ryssland och avancerar till en tredjeplats. Det går tyngre för Luxemburg som är gruppjumbo på en poäng.