Isco räddade Real Madrid

Segern satt hårt inne för Real Madrid. Real Betis stod upp väldigt bra och kunde med lite tur fått med sig något poäng.

Betis var det bättre laget i första halvlek. Man tog också ledningen i matchminut 14 efter en fin soloprestation av hypersnabbe Cedrick som spelade fram Jorge Molina till 1-0. Det blev en väckarklocka för huvudstadsklubben som bara 12 minuter senare kvitterade genom Benzema. Isco noterades för assisten.

Efter målet dog matchen en aning. Real Madrid försökte rulla ut Betis men misslyckades gång på gång efter otaliga individuella misstag. Då och då stack Betis upp i banan och det var inte långt ifrån att man också tog ledningen igen.

Real Madrid var inte ofarliga de heller. Cristiano Ronaldo sköt i ribban och i stolpen och vid en viss tidpunkt trodde man att Betis skulle klara det.

Isco ville dock annat. I den 86:e minuten smög sig mittfältaren in i straffområdet och på ett inlägg från Marcelo mötte han bollen perfekt med pannan. Andersen i Betis-målet var totalt chanslös.

2-1 blev också slutresultatet. Extra skönt för Real Madrid som fick med sig alla pinnar i säsongsinledningen. Desto tråkigare för Real Betis som, med lite flyt, kunde åkt hem med en poäng i bagaget.