Costa avgjorde för Atlético

Diego Costa, som för drygt en vecka sedan förlängde med Atlético till 2018 var nyckeln till segern på Ramon Sanchez Pizjuan.

Efter cirka 35 minuter spelade gjorde brasilianaren 0-1 på en konstspark efter en hörna. Diego Perotti kvitterade ett par minuter senare med ett snyggt långskott men detta var inte Sevillas kväll. Under matchen hade man flera avslut, bland annat nickade Bacca i ribban och Rakitic hade en farlig frispark som Courtois i gästernas mål fick anstränga sig på.

Sevilla hade det mesta i matchen men det var Atlético som skulle dra det längsta strået. Med 78 minuter spelade får Costa en boll i djupled av Koke och brasilianaren kan placera in 1-2 bakom Beto i Sevillamålet.

Matchen slutade 1-3 efter att Cristian Rodriguez spikat slutresultatet på tilläggstid.