Inters Bergamo-spöke fortsätter

Säsongen har startat fint för Inter. Inför resan till Bergamo låg man på en fin fjärdeplats i tabellen bakom topptrion Roma, Juventus och Napoli. Resan till Bergamo är dock aldrig lätt för Inter. Man hade inte vunnit där på fem år inför dagens match, men nu förlängs sviten till ännu ett år då German Denis stoppade Inters seger.

Atalanta började matchen bäst men det var gästerna som skulle ta ledningen efter 16 minuter. Rodrigo Palacios föll, Ricky Alvarez samlade upp bollen för att sedan skjuta skjuta in den mot den främre stolpen och in i nät.

Det andra och sista målet för kvällen skulle komma efter 26 minuters spel. Maximiliano Moralez slog in en hörna mot nickspecialisten German Denis som inte gjorde något misstag med en lobbnick som seglade över Samir Handanovic i bortre hörnet. Walter Samuel kunde inte rubba 32-åringen i luftduellen.

Inter pressade på mest och bäst för ledningen därefter, främst genom inhoppande Mauro Icardo, men något mål mäktade man inte med och deras Bergamo-spöke fortsätter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply