Inter vann i Verona

Inter och Hellas Verona är båda med i kampen om platserna i Europa League nästa säsong. Och det blev gästande Nerazzurri som gick segrande ur striden på Bentegodi.

Gästarna startade matchen friskt och hade en nick i ribban från Mauro Icardi efter blott fem minuters spel. Och mindre än tio minuter senare var det 0-1 på resultattavlan, efter att Jonathan hittat in till Rodrigo Palacio i straffområdet. Anfallaren gjorde där inte bort sig och petade in ledningsmålet för Nerazzurri.

Hellas Verona kämpade sig in i matchen och skapade sina chanser i den första halvleken. Men varken Romulo eller Marquinho kunde sätta dit sina möjligheter och lagen gick till halvtidsvilan med 0-1 som halvtidsresultat.

I den 54:e matchminuten prickade Hernanes ribban på frispark från svår vinkel. Men det skulle trots allt bli 0-2 till Inter, efter att Hernanes på en snabb omställning spelat upp bollen till Jonathan som tog ett avslut. Det första avslutet blockades visserligen men Jonathan fångade upp bollen och tryckte in bollen i nät.

Resultatet stod sig matchen ut och Inter avgick som segrare. En mycket skön vinst för Walter Mazzarri och ahsn Inter som nu är fyra i tabellen.