Inter vann borta mot Vaslui

Inter tog ett stort steg mot Europa League på torsdagen, när man besegrade hemmalaget Vaslui med 0-2.

Inter fick dock en tung skada efter 20 minuters spel, när nyförvärvet Gabi Mudingayi tvingades utgå och ersättes av Yuto Nagatomo. Men det hindrade inte gästerna från att ta ledningen strax efter, när Esteban Cambiasso tryckte in en hörna med en vänstervolley, ner i målvaktens hörn. Wesley Sneijder brände ett läge innan halvtid, men samtidigt skulle man kanske vara nöjda med uddamålsledningen till den andra halvleken, när Ousmane N’Doyes avslut tvingade Luca Castellazzi till en riktig klassräddning.

I den andra halvleken fick slutligen Sneijder göra mål, när han efter ett flertal tidigare möjligheter i matchen, nu fick in bollen från en position till höger om målet. Vaslui  var dock inte helt ofarliga och tvingade Inter-målvakten Castellazzi till ett par fina räddningar, men Inter stod emot och har ett drömläge inför returen på San Siro nästa vecka.