Inter kvitterade på stopptid

Rubin Kazan tog ledningen både en och två gånger på San Siro och var bara minuten från att ta en trepoängare i torsdagens Europa League-premiär. Yutu Nagatomo slog in 2-2 i den 92:a minuten.

Det var en spännande match som utspelades i Milano på torsdagskvällen. Ryssarna öppnade matchen bäst, och det hade inte gått mer än 17 minuter då Alexander Ryazantsev chockade hemmafansen genom sitt 0-1-mål.

Fem minuter innan halvtidsvilan var det dock utjämnat igen. 19-årige kroaten Marko Livaja slog in 1-1 efter fint samspel med Esteban Cambiasso och Antonio Cassano.

I andra halvlek var det återigen Rubin Kazan som tog tag i taktpinnen då man genom Salomón Rondón, nyförvärvet från Málaga, tog ledningen ännu en gång. Matchklockan stog nu på 84 minuter.

Inter pressade på ryssarna ordentligt de sista fem minuterna och i matchens 92:a minut kom utdelningen. Yutu Nagatomo volley-sköt in kvitteringen efter Diego Militos fina långboll och matchen slutade 2-2.

De båda lagen delar därmed på poängen och inget av lagen lär vara ledsna över det. I nästa omgång reser Inter till Azerbadzjan för bortamatch mot Neftchi Baku medan Rubin Kazan tar emot Partizan hemma i Ryssland.