Insigne kan lämna till Liverpool för 485 miljoner

Insigne kan lämna till Liverpool för 485 miljoner

Liverpool kan köpa Lorenzo Insigne för 485 miljoner kronor

Lorenzo Insigne har dragit till sig intresse för flera storklubbar runt om i Europa under flera års tid. Den senaste klubben han kopplats ihop med är Liverpool som kan buda nästan en halv miljard för italienaren.

Lorenzo Insigne kopplades bort från Napoli under sommaren. Där engelska klubbar som Tottenham och Arsenal  nämnts som potentiella klubbadresser för spelaren, men även FC Barcelona ska ha visat intresse för hans tjänster. Den extremt kvicke yttern eller offensive mittfältaren har tidigare själv sagt att han gärna vill stanna i Neapel.

Det surras fortfarande en hel del om Insignes framtid och om den är i Napoli eller inte. I somras sålde Napoli Gonzalo Higuain och det var en affär som gjorde att flera ifrågasatte Napolis ambitioner. Nu kan näste nyckelspelare att lämna bli just Insigne som Napoli ska vara beredda att släppa för 485 miljoner kronor.

Vill bli Napolis Totti

Enligt Calciomercato har Napoli sagts vara villiga att sälja Insigne om man får ett bud på en halv miljard. Samma tidning uppger också att Liverpool är beredda att punga upp 485 miljoner för 25-åringen.

Insigne har tidigare sagt att han ska bli Napolis svar på Francesco Totti. Insigne har spelat i hela sitt liv och han vill stanna där hela sin karriär, likt Totti gjort i Roma. Frågan är om han har något att säga till om när ett bud på 485 miljoner kronor trillar in.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply