”Inga Reds-bud på Balotelli”

Enligt uppgifter från ett flertal brittiska källor, ska Liverpool har varit ute efter Mario Balotelli under sommaren. Detta efter att Luis Suarez som bekant flyttade till Katalonien för att representera FC Barcelona. Ett flertal medier hävdade också att The Reds hade lagt bud på 17,5 miljoner pund för italienaren – något som hans klubb, AC Milan, nu dementerar.

– I nuläget har vi inte tagit emot några bud från Liverpool rörande Balotelli, sade Adriano Galliani till Gazzetta dello Sport på onsdagen.

– Vi har inte ens fört några diskussioner. Men vi får se vad som händer när transfermarkanden stänger den första september.

Balotelli gjorde dryga tre säsonger i Manchester City, innan han flyttade till Italien för 17 miljoner pund i januari 2013. Förra säsongen gjorde han 14 mål på 30 framträdanden i Milan, som slutade på en tung åttondeplats.

24-åringen har kontrakt till 2017, men har varit på väg bort från San Siro under sommaren – något som även president Silvio Berlusconi har bekräftat. Enligt honom var han nära på att sälja sin anfallare till en Premier League-klubb redan innan VM. Vilken klubb det rör sig om, framgår inte, och om hans påstående stämmer är inte heller något som kan bekräftas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply