Ikonen lämnar Chelsea: ”Tack för allt”

Efter 648 matcher, 211 mål och 13 titlar är en Chelsea-era slut. Frank Lampard kommer nämligen inte att stega ut på Stamford Bridges gräsmatta till nästa säsong.

– Klubben kommer att gå vidare och som en Chelsea-man har jag inga som helst tveksamheter över att med den kvalitet som finns på spelarna där kommer framgångarna som vi haft de senaste säsongerna att fortsätta, säger Lampard i ett uttalande.

Mittfältaren kom från stadskonkurrenten West Ham 2001 och har sedan dess fått lyfta ett antal pokaler i Chelsea-tröjan.

– När jag kom till den här fantastiska klubben för 13 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle ha lyckan att spela så många matcher och njuta av att dela så mycket framgång. Den här klubben har blivit en del av mitt liv, fortsätter han.

Som den lojale spelare han är vill 35-åringen passa på att tacka alla de som alltid funnits där för honom, nämligen supportrarna.

– Slutligen, det allra viktigaste, skulle jag vilja tacka Chelseas fans. Jag tycker de är de bästa fansen i fotbollsvärlden. Ni har stöttat mig från första stund. Inte bara på planen, utan även under svåra stunder i mitt privatliv. Det kommer jag aldrig glömma.

Vad som händer härnäst för den VM-aktulle engelsmannens del är fortfarande oklart, men det har ryktats rejält kring en flytt till USA och New York City.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply