bet365

IFK-fans och Stahre kvartssamtalade

AIK:s forne guldtränare Mikael Stahre valde att möta hundratalet frågevissa fans för att rensa luften. Inför säsongen gick IFK Göteborg in med en kraftig storsatsning under smeknamnet ”Real Göteborg”. Affischnamn efter affischnamn värvades in. Trots allt slutade man på en blygsam sjundeplacering. IFK:s tränare Mikael Stahre känner att samtalet var nodvändigt.

– Det handlar om en stor respekt för alla som är supportrar till en så stor förening och det var viktigt att påvisa att vi som leder laget gör det på största möjliga allvar och att ingen av oss ser säsongen som varit som godkänd, säger Mikael Stahre till IFK Göteborgs officiella hemsida och fortsätter:

– Jag upplevde att vi på ett transparent och ärligt vis berättade om det som varit och jag tror det är ett måste då man går in i ett sånt möte, annars blir det inte trovärdigt. Det som åhörarna fick lyssna till är samma sak som vi gått igenom med spelare och andra i och kring IFK Göteborg, det var en sammanställning som är noga genomarbetad och inte någonting som vi berättade för att på något vis komma undan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply