Huntelaar: ”Jag kan avsluta karriären här”

Klaas-Jan huntelaar lämnade Milan sommaren 2010 för spel emd Bundesliga-klubben Schalke 04. Och efter att han har imponerat rejält förra säsongen med klubben, där han blev Bundesligas främsta målskytt med 29 fullträffar, har han ryktats ihop med flera storklubbar.

Han blev dock kvar och det senaste är om att han är på god väg att skriva på ett nytt avtal med den Champions League-aktuella klubben. Huntelaar bekräftar nu själv att han mycekt väl kan komma att skriva på ett nytt kontrakt snart, som enligt uppgifterna skulle sträcka sig till sommaren 2015.

”Det är mycket väl möjligt att jag skriver på ett nytt kontrakt med Schalke. Jag skulle kunna skriva på ett annat kontrakt här även vid en ålder av 32. Att avsluta karriären här är ett alternativ för mig,” berättade Huntelaar för tyska Sport Bild.

Schalke har kämpat för att få tillbaka storformen den här säsongen, och Huntelaar känner att klubben måste förbättra sig för att upfylla sina mål.

”Jag är inte nöjd med hur saker och ting har gått så här långt den här säsongen, både när det gäller mig och lagets insatser.”

Huntelaar har hittills gjort 12 mål på 30 matcher för sitt lag den här säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply