bet365

Huddlestone nöjd efter flytten

De sista åren i Spurs fick Huddlestone allt mindre speltid och var långt ifrån en regelbunden plats i startelvan. Då ringde Steve Bruce och erbjöd sig att uppfylla Huddlestones tjänster.

Huddlestone som har fyra landskamper flr sitt England på sitt CV tog chansen att pröva lyckan på KC Stadium har har än så länge ingen ånger över att ha lämnar topp fyra-jagande Tottenham:

”Steve Bruce berättade vad han ville ha av mig och att jag skulle vara en av nyckelspelarna i laget. Det var den stora anledningen till att jag skrev på.” sade han till the Daily Star.

”Det var en stor uppsving för mitt självförtroende och jag vill betala av den tro som ägaren och tränaren har gett mig.”

”Han sade att han ville att laget skulle spela fotboll, han ville inte att vi skulle brunka så mycket som nykomlingar ofta gör. Som han sade så hade jag varit en värdelös värvning om dem spelade så.”

”Han ville att allt spel skulle komma från mittfältet, vilken passar mig perfekt och förhoppningsvis så spelar jag och laget bra.”

Han fick frågan om han låg på kant med André Villas-Boas för att ha blivit utfryst i sin gamla klubb, men 26-åringen svarade:

”Inga alls. Jag hade två år kvar på kontraktet och om jag ville stanna, kunde jag gjort det.”

”Men jag skulle inte fått spela så mycket som jag skulle vilja. Jag valde då att lämna.”

”Jag kom till Spurs som en ung pojke från Derby och lämnade med mera erfarenhet. Jag lyckades också få fyra landskamper för England så jag är väldigt tacksam för min tid där.” avslutade Huddlestone.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply