Howson sänkte City

Denna på förhand betydelselösa match på Etihad Stadium skulle visa sig vara en riktigt rolig sådan, i varje fall för den partiske supportern. Norwich chocköppnade i den 26:e minuten genom att göra ett 0-1 signerat mittfältaren Anthony Pilkington.

Norwich fick dock inte fira speciellt länge, då City-talangen Jack Rodwell tystade papegojorna genom att kvittera. Mer än så blev det dock inte i den första halvleken som slutade 1-1.

Den andra halvleken var i likhet med den första en anfallsglad sådan. Norwich fortsatte att spela en publikfriande fotboll och prickade i den 55:e minuten in 1-2 genom buffeln Grant Holt. Norwich var fortsatt det bättre laget under den andra halvleken och slutade tillsist som vinnare efter ett avgörande mål signerat Jonathan Howson. Däremellan hade Jack Rodwell kvitterat och gjort sitt andra mål för matchen.

Matchen slutade 2-3.