Honda: ”Jag vill bära Milans tröja”

Keisuke Hondas vill till italienska Serie A och AC Milan

Keisuke Hondas framtid har tagit många vridningar och vändningar, men AC Milan har alltid lyckats hänga på i rykteskarusellen. Då nobbar japanen de andra intressenterna och vill flytta till den italienska klubben.

Keisuke Hondas kontrakt med CSKA Moskva går ut i vinter, så om denn ryska huvudstadsklubben vill ha några pengar för japanen måste de sälja honom fort. Bland annat PSG har visat stort intresse på sistone, då man letar efter ytterligare förstärkningar. Milan däremot har stött på ekonomiska bekymmer för att slutföra affären, och vi alla vet att PSG inte delar de problemen.

Då går huvudpersonen själv ut och nobbar PSG, samtidigt som han uttrycker sin dröm om att få spela för den italienska klubben.

– PSG är en fantastisk klubb och har ett spännande projekt på gång, men de har inte kommit med något bud. Det är Milan som förblir mitt favoritlag och om det går vill jag bära deras tröja, ska mittfältaren ha sagt enligt Le10Sport.

Det återstår att se ifall Honda ansluter till Milan innan transferfönstret stänger, eller om han flyttar till Rossoneri i vinter då kontraktet går ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply