Holt sen hjälte för Norwich

Everton har fortsatt sin fina säsong och är i allra högsta grad med i kampen om Champions League. Man hade en resa till östkustens Norwich som låg i ingemansland inför matchen. Motivationen hadre Norwich ändå då man vände sent via Grant Holt.

Med sex minuter kvar av första halvlek gjorde Everton 0-1. Fellaini och Baines kombinerade fint innan den sistnämnde slog ett fint inlägg till Osman som kunde nicka in bollen. Fint anfall och 0-2 i halvtid till Everton i CL-fighten.

Norwich är hemmastarka och det visade man med lite tid kvar. Robert Snodgrass slog en fin hörna till inlånade Kei Kamara som nådde högst på hörnan. 1-1 med sex minuter kvar, gjort av den store anfallaren från Sierra Leone.

Grant Holt skulle visa vem som är kung i Norwich. I den fjärde tilläggsminuten kombinerade Snodgrass och Martin innan Martin slog ett inlägg till Grant Holt som forcerade in 2-1. Tungt tapp för Everton som nu tappar mark i kampen om fjärdeplatsen.