Hollandsproffset öppnar för MFF: “Pengar är inte allt”

Malmö FF uträttade stordåd i Europa under fjolårssäsongen, då man lyckades kvala in till Champions League som första svenska lag på 14 år. Därmed kan laget från Skåne locka till sig större namn än tidigare, då man bland annat har gjort klart med landslagsmeriterade Tobias Sana från Ajax. Ett annat hollandsproffs har kopplats med det himmelsblå laget, nämligen Rasmus Bengtsson, för närvarande i Twente.

– Jag blir 29 till sommaren och det finns fortfarande goda chanser att stanna kvar här ute i Europa men pengar är inte allt. Det handlar om att följa sitt hjärta, säger Bengtsson till Kvällsposten och fortsätter:

– Hade MFF inte varit intressant så hade jag sagt det på en gång. Det är många saker som ska till men ingenting är avskrivet eller inte aktuellt. Vi får se vad som händer. Det ska finnas intresse från båda sidor men om det blir Sverige så ligger självklart Malmö närmast till hands med tanke på den bakgrund jag har.

Rasmus Bengtsson menar att ett Champions League-kval med MFF är lockande, men han är tyst vad gäller om det funnits kontakt med sportchefen Daniel Andersson

– Jag vill inte kommentera vilka klubbar jag har haft kontakt med. Men jag har redan några klubbar konkreta på papper här. Men det ska kännas hundra procent rätt. Om jag flyttar nu eller till sommaren har jag inte bestämt. Jag har inte heller bestämt vilken klubb eller vilket land, säger Bengtsson till Kvällsposten.

Tidigare har det ryktats om att Eibar har budat på mittbacken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply