bet365

Higuain: ”Jag vill lämna Real Madrid”

Anfallaren gonzalo Higuain blev målskytt i kvällens ligamatch med Real Madrid. Det ser nu ut att också bli hans absolut sista i Real Madrid-tröjan, där han efter matchen mot Osasuna bekräftade att han vill lämna klubben i sommar. Higuain har sedan tidigare länkats starkt ihop med en flytt till italienska Juventus, men även engelskt intresse finns för spelaren.

”Jag har inte bestämt mig var jag ska gå, men klubben vet att jag vill gå. Jag känner att min tid här är över, jag vill ha en förändring,” säger Higuaín efter matchen, där han var lagkapten för dagen, till journalisterna.

”Dessa sju år har varit intensiva, hårda, men även ljusa. Det är ett beslut som övervägts. Det är svårt, det var inte lätt, men jag tror att jag vill gå till en annan klubb, med nya utmaningar.”

”Jag önskar klubben det bästa. Och nej, det är inte på grund av busvisslandet, där det var första gången på sju år som jag hörde dem, i mötet mot Borussia Dortmund. Det är för andra saker som jag inte tänker tala om. Jag har levt här i sju år av en anledning. Jag har kommit upp i samma nivå med Juanito, som den 11: e högsta målskytten.

”Jag hoppas att Madrid gör vad som är bäst för mig. Detta är beslutet som har fattats.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365