bet365

Hedman: ”Har aldrig sett storheten i Elm”

bet365

Ikväll klockan 20:45 ställs Sverige mot Portugal i det första av två playoff-möten mot Portugal, där vinnaren får spela VM i Brasilien nästa sommar. Sveriges startelva blev tidigare idag officiell och det mest anmärkningsvärda var där att Erik Hamrén väljer att satsa på Rasmus Elm och Kim Källström på mittfältet – ett beslut som den före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman tycker är fel.

– Jag tycker inte att det är rätt. Jag tycker att Elm fortfarande kämpar med sig själv när det gäller landslaget. Han har inte bara pressen på sig när det gäller att göra en bra insats, han har också pressen på sig att övertyga många att han ska ha en plats i landslaget, säger Hedman till Sportexpressen och fortsätter att berätta om varför han tycker Elfsborgsspelaren Anders Svensson ska starta istället. 

– Anders Svensson har en helt annan erfarenhet. Han vet vad man bör göra och vad man inte bör göra i sådana här matcher. Han och Kim har spelat ihop väldigt många gånger mot den här typen av motstånd. Det kommer att bli en match där man kommer att behöva försvara väldigt mycket. Anders passningsspel har varit helt briljant. Om man kollar på målen som Zlatan har gjort så har väldigt många passningar kommit från antingen Anders eller Kim, säger Magnus Hedman.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply