Hazards ursäkt avvisad av Mourinho

Under söndagenen reste Eden Hazard, 22, till sin forna klubb Lille, för att agera hedersgest i mötet med Monaco. Dessvärre innebar det att han inte hann tillbaka till England i tid för träning på måndagen, vilket fick tränaren José Mourinho att se rött. Portugisen bestraffade stjärnan genom att utelämna honom från truppen till veckans Champions League-match mot Schalke 04. Nu är dock parterna överens igen, fastän Hazards ursäkt aldrig blev godtagen.

– Han reagerade på ett bra sätt. Han bad om ursäkt till mig och till klubben. Givetvis blev inte ursäkten accepterad, men det är över och det är något som inte existerar längre, sade Mourinho enligt SoccerNews.

– Han är uttagen och redo att spela igen. Han har en aptit för att spela; det var en risk att inte ta med honom till matchen mot Schalke för att tala i fotbollstermer. Det var en viktig match men ibland måste man som tränare ta några våghalsiga beslut, tillade han.

Belgaren är för närvarande inne på sin andra säsong med klubben från London. Under sin hittills relativt korta tid i Premier League har han ändå etablerat sig till en av lagets klarast lysande stjärnor, något utav en publikfavorit på Stamford Bridge. Under sin första säsong tillkom nio ligamål från den offensivt lagde spelarens skor, medan han under hösten har stått för fyra, en siffra som säkerligen lär vara högre innan säsongens slut.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply