Hårt och tätt när DIF och Häcken kryssade

Djurgården åkte på en tung 0-3-förlust i senaste matchen mot Brommapojkarna, och idag var tankarna på revansch stora. Speciellt med tanke på att dagens motståndare, Häcken, vann mot Stockholmarna i våras med klara 4-0. Och idag gick det bättre för de blårandigaa.

På ett fint inlägg nickade Amadou Jawo kratigt rakt på gästernas målvakt som räddade, men returen flög rakt ut till Godsway Donyoh som tryclkte in ledningsmålet i den nionde minuten. Djurgården, som vid flera gånger ropade efter straffspark i den första halvleken främst, fick dock bara en poiäng idag.

I den andra halvleken drog Emil Bergström ner Rene Makondele, som tilldömdes straff. Makondele tog själv hand om straffsparken och satte dit 1-1 bakom Kenneth Höie, vilket också blev slutresultatet.