Harry Kewell: “Liverpool hade behövt Griezmann”

Harry Kewell: "Liverpool hade behövt Griezmann"

Griezmann rekommenderas till Liverpool

Legendaren tycker att Liverpool bör värva en till anfallare. Nu vill Harry Kewell se Antoine Griezmann på Anfield.

Antoine Griezmann skrev i somras på för FC Barcelona. Han lämnade därmed Atlético Madrid för att spela med bland annat Lionel Messi och Luis Suárez. Det har dock inte blivit någon bra start för Griezmann på Camp Nou och redan nu pratas det om en flytt. Framför allt PSG har kopplats ihop med 28-åringen. Nu säger dock Harry Kewell att Liverpool hade behövt fransmannen.

– Jag tycker att de behöver en anfallare till. Jag vet att det låter galet eftersom anfallstrion är fantastisk, men jag anser att de behöver en till för att testa den nuvarande trion. Jag har inget emot Origi, jag tycker att han är en fantastisk spelare och han gör sitt. Jag skulle älska att se någon utmanar anfallstrion för att hålla dem på tårna, säger han till Sky Sports och fortsätter:

– Finns det spelare där ute? Självklart finns det. Jag hade älskat att se Griezmann där. Jag tror att han hade varit fantastisk. Jag anser att han är den sortens spelare. Men hade man kunnat locka honom utan att garantera honom en plats, avslutar han.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply