”Han måste skriva på för Chelsea”

Den brasilianske mittfältaren Taison var på väg från ukrainska Metalist Kharkiv för att skriva på för Chelsea. Transfersumman och de personliga detaljerna var redan bestämda och det var bara en tidsfråga innan klubbarna skulle komma överens om den 24-årige brassens flytt till Stamford Bridge.

Men nu har den ukrainska klubben bytt ägare till Serhiy Kurchenko, vilket har fått managern Miron Markevich oroad över att Taison inte skulle vara fullt engagerad i klubben om övergången stoppas.

– Om han inte spelar med själen och hjärtat av Kharkiv, är han inte med Metalist och då är det bättre att låta honom gå, berättar Markovich för Evening Standard. Innan ägarbytet i den här klubben, fanns det ett alternativ att skiljas från Taison. Samtidigt delar inte de nya ägarna den positionen och de tycker inte att vi behöver skiljas från Taison.

– Han har en klausul i kontraktet som innebär att om en klubb erbjuder 140 miljoner kronor eller mer, blir vi tvungna att sälja honom. Om det händer kommer jag kräva att ägaren säljer Taison. Jag är säker på att jag kan köpa två spelare för de pengarna och det skulle bara förstärka truppen, avslutar Markevich.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply